Mini Betonpomp

DSI Grondverzet en Beton is gespecialiseerd in het storten van beton op lastige plaatsen middels de mini betonpomp. Onze mini betonpomp is flexibel inzetbaar en daardoor zeer efficiënt en kostenbesparend.

Wij verzorgen met deze mini betonpomp diverse werkzaamheden waaronder het storten van funderingen en vloeren. Dit doen wij voor zowel particulieren als aannemers.

Vaak is het moeilijk of onmogelijk om grote betonwagens in te zetten. In die gevallen is onze kleine betonpomp een uitkomst.

 Een andere afweging kan ook kostenreductie zijn. Het aanvoeren van beton met kruiwagens is immers zwaar en tijdrovend.

Met een mini betonpomp lagere kosten

Met een mini betonpomp gaat het veel sneller en daardoor zijn de kosten vaak veel lager. Een bijkomstig voordeel is dat je veel schoner kunt werken met een mini betonpomp in vergelijking met de handmatige aanvoer.

De mini betonpomp is onmisbaar op plaatsen waar grote pompen en zwaar materiaal niet of lastig kunnen komen. De mini betonpomp is wendbaar en bovenal makkelijk hanteerbaar. Hierdoor kunnen we zeer nauwkeurig werken en behoort verspilling van beton tot het verleden.

De voordelen van onze mini betonpomp

  • zeer geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen
  • snel en eenvoudig inzetbaar
  • zeer nauwkeurig
  • efficiënt en daardoor kostenbesparend
  • geschikt voor kleine, middelgrote en grote bouwwerken

De mini betonpomp is de ideale oplossing voor zowel particulieren als aannemers. De betonpomp is zowel apart als met machinist te huur. Verhuur zonder machinist zal altijd gebeuren onder regie en toezicht van een van onze medewerkers.

Bel ons voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte. Wij van DSI Grondverzet en Beton denken graag met u mee.