Beton zagen en beton slopen

Beton zagen

DSI beschikt over een geavanceerde machine waarmee we beton kunnen zagen en kunnen slopen. We kunnen zaagsneden aanbrengen in het beton met een diepte, variƫrend van 1 cm t/m 30 cm. De dilataties kunnen naar wens ook worden dicht gekit.

Ook kunnen er op deze manier stukken gerepareerd worden in een bestaande vloer. Het te vervangen deel van de vloer kan worden gezaagd en/of gesloopt en het puin kan worden afgevoerd. Vervolgens kan de vloer opnieuw worden gestort. Het nieuwe deel wordt verankerd aan het oude deel en wordt vervolgens monoliet door ons afgewerkt,

 

Beton slopen

Ook kunt u ons inhuren voor het uitvoeren voor sloopwerkzaamheden. Wij verzorgen het complete sloopwerk en voeren ook meteen het puin af. Wij slopen niet alleen vloeren maar strippen ook complete panden.

DSI biedt een compleet pakket. Denk aan slopen, alle puin verwijderen, de voorbereidingen en het uiteindelijk storten van de betonnen vloer. U hoeft 1 aanspreekpunt waardoor de lijnen kort zijn. DSI staat dan ook voor complete ontzorging.